Ako využiť IVAR inak ako v kuchyni či sklade

Ako využiť IVAR inak ako v kuchyni či sklade

Keďže úložný systém IVAR je taký dobrý v tom čo robí, už viac ako 50 rokov verne plní želania zákazníkom. Podkrovia, obývacie izby, skrinky a spálne – IVAR milujú všetci.

Takto znie citácia zo stránky Ikea pri opise systému Ivar. Rozhodla som sa, že si pomocou tohoto systému vyplním poslednú voľnú stenu v kuchyni, a tak som si čo to o ňom naštudovala a napozerala. Nemám na mysli Ivar skrinku, ktorá je veľmi obľúbená, ale práve celkový regálový systém. Zaujal ma jeho kombinovateľnosťou, jednoduchým materiálovým a farebným prevedením (masívna borovica), ale predovšetkým variabilnosťou použitia. Našla som jeho využitie v rôznych miestnostiach okrem skladov či kuchýň.

A tak som sa rozhodla podeliť sa s vámi o pár inšpirácií.

Zaujímavá inšpirácia zo vstupnej haly. Pretože aj uvítanie v dome je dôležité. Praktické a vkusné.

ivar predsien

Ako rozšírená pravá ruka kuchyne, či príborník v jedálni v trochu alternatívnej forme.

ivar kuchyna

ivar jedalen

V trochu inom farebnom prevedení. Toto ponúka práve masívna borovica - čistý materiál. Máte možnosť si výrobok prispôsobiť podľa svojich predstáv.

ivar kniznica

Pre mňa najpôsobivejšie využitie - knižnica, či policový systém do obývačky. Sama by som si možno prvoplánovo Ivar v takej kombinácii v obývacej izbe nepredstavila, ale keď vidím realizácie, je to naozaj inšpiratívne. Pôsobí to čisto, trochu tvrdo, no pritom prírodne a bledá masívna borovica urobí ten správny škandinávsky šmrnc.

ivar obyvacka

ivar obyvacka

ivar obyvacka

ivar obyvacka

ivar obyvacka

Tu je zaujímavé prevedenie v pracovni/ateliéri v industriálnom štýle.

ivar pracovna

A ako posledné inšpirácie pridávam využitie v detskej izbe. Cez rozkošný dievčenský hravo naranžovaný stojan až po pirátske lode v prírodne ladenej izbe. Fantázii sa medze nekladú a Ivar je toho dôkazom.

ivar detska izba

ivar detska izba

Musím sa priznať, že tento článok na blog bol len takým momentálnym nápadom, ale naozaj inšpiratívnym. Aspoň pre mňa. Tak dúfam, že ste tu našli niečo pekné aj vy.

Vaša Mary

 

Zdieľať